tirsdag 3. desember 2013

Kjole # 7: Grå heklet kjole

I helga fikk jeg igjen en kjole jeg heklet for noen år siden. Alltid hyggelig å se igjen ting jeg har laget, og nå kan jeg selv bruke den på min lille. Kjolen er lik kjole #2, men med andre knapper og uten blomst. Den er også litt mindre i størrelsen.

Synes slike kjoler og forklekjoler er så greie, for de pynter så fint opp en enkel body. Håper jeg får heklet noen fler av denne.


5 kommentarer:

  1. Utrolig lekker Lisa ! Du kan mange ting du , jeg bare strikker jeg . Den kjolen så jeg utstilt hos Husfliden for noen år siden og hadde sååå lyst på den men siden jeg ikke kan hekle ( kan fastmasker ) så ble det jo ikke . Den blir lekker på lille Eira

    SvarSlett
  2. Søt heklakjole du har laga:)
    Takk for hyggelege ord inne hos meg:)

    SvarSlett
  3. Hei. Den her er bare nydelig! Hvor finner jeg oppskriften? :) håper du svarer, har så lyst til å lage den!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Jeg skal se om jeg finner oppskriften i morgen, så skal jeg si i fra! Takk for hyggelig kommentar! Det var veldig hyggelig :)

      Slett
    2. Endelig! Oppskriften er i heftet Pt Design Baby nr 15. Det er bilde av ei jente med jordbærlue utenpå. Håper du finner det!

      Kjolen er egentlig en jakke, men jeg har bare latt være å hekle armene, og heklet den litt lenger så det ble en kjole. Synes den ble finest slik:)

      Slett