torsdag 27. februar 2014

Fint fat

I fjor sommer fant jeg dette fatet på loppemarked. Det har nå fått fast plass på kjøkkenbenken til grønsaker og lett tilgjengelig frukt og bær. Liker at det ikke er fort stort og at det kommer litt opp fra benken, siden det har en liten fot. Made in Sweden. Synes det er delikat, men uten at det blir for jålete med hjertene.





onsdag 19. februar 2014

Vår?

På søndag tok vi en runde i hagen. All snøen som kom er borte og temperaturen ligger på noen plussgrader jevnt over. Lillemors første tur i hagen, og hun fikk hilse på endene. Ingen overveldende entusiasme, men det kommer vel med tiden:)


Endene koser seg ute nå, og det er helt utrolig at de kan bade i dammen i februar. Flaks ser dere midt i bildet og er sammen med de store endene hele tiden nå.

 Rabarbaraen har allerede knopper. Og det har mynten i drivhuset også.


Endene koser seg ute, og er glad for at snøen er borte. Men må nok belage seg på at vinteren ennå ikke er over...


 Og så har jeg fått en liten hjelper til strikketøyet!

tirsdag 11. februar 2014

Strikkede votter!

Det har vært skikkelig tørke når det kommer til strikking, sying og inspirasjon etter at jeg ble mamma i september. Men nå tror jeg at jeg begynner å komme meg litt ovenpå igjen. Jeg tok i hvertfall tak i et par votter jeg ga bort i julegave. Så håper de snart kan bli ferdig så jeg kan gi de bort på ordentlig.



Lille Flaks har blitt fire uker allerede. Moskusender, og fugler generelt, vokser så utrolig fort. Bare se på dette bildet. For fire uker siden kom Flaks ut av et så lite egg: