tirsdag 15. januar 2013

Lappeteppe # 2

Da ble endelig lappeteppet ferdig. Måtte ta det med meg hjem igjen fra ferie for å gjøre det ferdig da jeg overvurderte min egen kapasitet på heklefronten. Men må si at jeg ble ganske fornøyd og teppet passet litt for godt til den blå stolen min. Den fikk jeg forresten for en 50-lapp på loppis i høst!
Men teppet er nå pakket og sendt til Trondheim og tantebarn.



mandag 7. januar 2013

Sminkepung # 1

Jul og nyttår er nå over og 2013 er i gang! Føler på meg at dette blir et veldig fint år, mye spennende man kan gjøre med et helt år foran seg! En av gavene jeg ga bort denne jula var en sminkepung. Den ble sydd på mammas symaskin og det var ikke enkelt å bruke en ukjent maskin. Mange av bevegelsene jeg gjør på min maskin går automatisk, kjente jeg, så det ble noen bom-grep underveis. Men gikk greit nok.


Stoffet til denne sminkepungen kommer fra et gammelt putetrekk og at vært tiltenkt mottakeren i flere år, faktisk. Og endelig fikk jeg sydd noe av den! Også en gammel knapp fra samlingen ble brukt til glidelåsen.

Noen bilder av julepynten må jeg også vise. Under ser dere nissesettet mitt som jeg kom over tilfeldig for noen år siden. Ski og vedkupper er løse og oppstillingen blir ulik hvert år. Soppene, nissen som sover og nissen bak til venstre har jeg kjøpt til i etterkant. Morsomt å kunne tilføye og utvikle settet gjennom mange år.
 
 
Denne nissen fikk jeg i julegave for noen år siden og jeg har blitt veldig glad i den. Liker fargene og de naturlige materialene, tre og ull. Ingen jul uten nissefar!
 
Godt nytt år!